AerodromGrupa „Aerodrom“ nastupiće 22.maja u beogradskom klubu „Kasina“

Grupa „Aerodrom“ predvođena svojim legendarnim kompozitorom, gitaristom, pevačem i osnivačem Juricom Pađenom svrstava se među najpopularnije rock grupe, ne samo hrvatske muzičke scene nego i scene cele bivše Jugoslavije.
Zahvaljujući svojim nezaboravnim hitovima „Kad misli mi vrludaju“, „Stavi pravu stvar na pravo mjesto“, „Obična ljubavna pjesma“, „Digni me visoko“, „24 sata“ , „Fratello“ (Piši mi brate), „Digni me visoko“, „Otkazani let“, „Što si u kavu stavila“, „Divljakuša“ odrastale su mnoge generacije, a i nove pesme i albumi snimljeni u zadnjih pet godina odlično su prihvaćeni od ljubitelja i poznavaoca vrhunske muzike. U prilog svemu tome govore i činjenice da su pojedine pesme Jurice Pađena i „Aerodroma“ prepevali i objavili strani muzičara u inostranstvu (Švedska, Finska, Austrija i Poljska).
Do sada je grupa Aerodrom izdala petnaest albuma, a najnoviji pod naslovom „TAKTIKA NOJA“ sa trinaest novih pesama grupa je izdala u decembru 2012.. Sve pesme napisao je Jurica Pađen, aranžmane članovi grupe Jurica Pađen, Tomislav Šojat, Ivan Havidić i Damir Medić, a produkciju potpisuju Jurica Pađen,Tomislav Šojat i Hrvoje Prskalo.
Do sada su sa albuma odlično prihvaćene četiri singl pesme „Loše volje“, „Ostani“, „Duh je nestao“ i „Dovela si me u red“ za koje su snimljeni i video spotovi u režiji Ljube Zdjelarevića s kojim grupa već duže vreme sarađuje.
Ovih dana grupa „Aerodrom“ izdala je i peti singl i video spot za pesmu „Široko ti bilo polje“ sa cd-a „Taktika noja“, a najveći talijanski KARAOKE ONLINE by YOUTUBE (basi-karaoke.com) portal uvrstio je jesmu na svoju stranicu. ″Aerodrom″ će se svojim obožavaocima odužiti brojnim koncertnim nastupima koji spadaju u vrhunske doživljaje.

Povezana vest:  MTV PREMIJERA - Nipplepeople FEAT. Agramsville „Sanjam“