Kafana FestBeogradski Kafana Fest – 22. maja u Belexpo centru!

Bliži se prvi „Beogradski KAFANA FEST“ koji će se održati u sredu, 22. maja u Belexpo centru, sa početkom u 21 čas. Ovaj jedinstven festival kod nas okupiće neke od najpoznatijih izvođača narodne i starogradske muzike, uz atmosferu prave kafane (scenografija, šankovi) a VIP deo imaće stolove i konobare.
Na KAFANA FESTU nastupiće: Vesna Zmijanac, Mira Škorić, Novica Zdravković koji će uz svoje pevati i hitove Tome Zdravkovića, „Black Panters“, „Millenium bend“, „Peđa i Endži“, „Četiri za groš“, „Mala noćna muzika“, „Trista čuda“ i gosti iznenađenja. Voditelj programa biće Zoran Pejić – Peja. Jedan od učesnika biće i Miloš Radovanović i „Randevu bend“ sa pesmom „Pukni zoro“ , temom iz filma „Montevideo, Bog te video“.
Na drugoj konferenciji za medije, održanoj u hotelu Holiday Inn, govorili su Vesna Zmijanac, Toma-Black Panters, Zoran Pejić – Peja i Marko Janković (predstavnik „Beogradskog KAFANA FESTA“).
Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima, po cenama 1200 dinara (regular-parter) i 2400 dinara (VIP).
Organizacija: „Beogradski KAFANA FEST“ i kafana „Druga kuća“.
Partneri festivala: LAV pivo, Jagodinska vinarija, Bel Medic.

Povezana vest:  Duet Eminema i Rijane hit na You Tubeu