Djordje-Balasevic-2012-(web)

Proširen kapacitet za Balaševićev koncert

Produkcija koncerta Đorđa Balaševića na Kalemegdanu, odlučila je da zbog velikog interesovanja pusti u prodaju još 5.000 ulaznica.
Ulaznice se već prodaju na blagajnama Eventima – Bilet centar, Dom omladine, SC Ušće, Arena, kao i u većim poslovnicama Raifajzen banke po cenama od 1.990 i 2.590 dinara za prvu i drugu zonu partera, kao i 3.200 dinara za najveće fanove ispred bine.
Prodajna mreža Eventim danima prima rezervacije uz molbe na Balaševićevoj fan stranici na društvenoj mreži Fejsbuk iz celog regiona da se ulaznice prodaju i na blagajnama na koncertnoj lokaciji, jer se u petak 24. maja, na dan održavanja koncerta, očekuje organizovan dolazak u Beograd iz više od 20 gradova bivše Jugoslavije.
Upravo zbog ovih dolazaka i u petak uveče na blagajnama u Bulevaru Vojvode Bojovića, ispred koncertnog prostora, ulaznice za parter će se prodavati po nepromenjenim cenama sve do početka koncerta.
Kako naglašavju iz „Avalon produkcije“ publika se moli da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša, jer koncert Đorđa Balaševića počinje tačno u 21 čas.
Koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru Vojvode Bojovića biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara nalaziće se dve blagajne i prema Zoološkom vrtu i prema Beton hali, gde će svi koji stignu na koncert u petak moći već od 14 časova da kupuju ulaznice.
Takođe iz „Avalon produkcije“ naglašavaju da svi posetioci da svoje ulaznice kupuju isključivo na blagajnama Eventima i Raifajzen banke, jer postoji mogućnost da se u blizini koncertnog prostora na Kalemegdanu pojave i ulični prodavci sa nevažećim ulaznicama.

Povezana vest:  Veliki Brajan Adams dolazi u Beograd! Nastup slavne kanadske rok zvezde zakazan za 12. decembar u Štark Areni