block_outProleće stiže sa Block Out-om
Kultni beogradski alternativni sastav Blok aut (Block Out) nastavlja sa predstavljanjem novih pesama sa još uvek nesnimljenog albuma na prolećnoj turneji koja počinje 17. aprila u Banja Luci, prolazi kroz klubove u Novom Sadu, Beogradu i Kragujevcu, a završava se sa dve večeri u Nišu!
Blok aut će svirati 17. aprila u DFK u Banja Luci, 23. aprila u novosadskoj Tremi, 24. aprila u Living Room u Beogradu, 25. aprila u Domu omladine Kragujevca, kao i 29. i 30. aprila u niškom Feedback.
-Već drugu godinu za redom promovišemo album koji još uvek nismo ni snimili. Zajedno sa publikom učimo nove pesme. Stigli smo do osme. Kad budem došli do 14.-15. videćemo šta ćemo da radimo sa njima, što se tiče njihovog audio formata – kaže gitarista Blok auta Nikola Vranjković.
Posle CD albuma „Ako imaš s kim i gde“ (Multimediarecords- Universal music), Blok aut je, nezadovoljan diskografskim, medijskim i drugim uslovima za rad rok bendova u Srbiji, odlučio da sa novim pesmama za sada ne ulazi u studio, već da ih samo svira na koncertima.
-Nove pesme izvodimo uživo i to nam jako dobro ide. Možete se uveriti na Jutjubu koliko ljudi znaju nove pesme. Neke znaju i bolje od nas, što je prilično zanimljivo! Svako proleće sviramo nekoliko standardnih gradova, a sada smo ubacili i Banja Luku u kojoj nismo bili nekoliko godina. U Nišu trenutno nema nekog normalnog većeg prostora, pa sviramo u manjem klubu dva dana. U Nišu smo svirali 20-tak puta pa je ljudima zanimljiva promena prostora, a i nama je lepše da sviramo dva nego jedan koncert – kaže Vranjković.
Povezana vest:  Šeril Kol: Nikada se više neću vratiti Ešliju