Divljan 1Vlada Divljan i Ljetno kino Big Bend gosti u emisiji Jelen Top 10

Vlada Divljan i Ljetno kino Big Bend biće gosti u emisiji Jelen Top 10 samo dva dana nakon beogradskog koncerta.
Divljan je saradnju s Ljetnim kinom Big Bendom započeo prošle godine, kad je objavljen album „Četiri godišnja doba“ i od tada, poštovaoci njihovog zvuka, mogu da uživaju u lepršavom mediteranskom duhu koji karakteriše njihovu svirku, zahvaljujući neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom, harmonikom, čelom, perkusijama i višeglasnim pevanjem, koje će ovoga puta čuti uživo u emisiji Jelen Top 10.
Pored razgovara sa Vladom Divljanom i Maksom Juričićem, nekadašnjim gitaristom sastava „Film“ i „Vještice“, a danas predvodnika „Ljetnog kina“, gledaoci će biti u prilici da se podsete legendarnog hita „Rusija“, sa albuma „Odbrana i poslednji dani“ grupe Idoli. Kako zvuči uživo pesma „Najlepša“, a kako aktuelni hit „Vodi me na more“, kojim momci iz grupe najavljuju dolazak leta, uveriće se svi oni koji ostanu uz male ekrane u nedelju malo iza ponoći i u sredu od 21 čas.
Pogledajte i ove nedelje svih deset mesta aktuelne Jelen Top 10 liste i proverite ko se pozicionirao na šampionskoj poziciji!
Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, nedelja, 00.05h
RTV Studio B, sreda 21h

Povezana vest:  Children of the Light Trio otvara Beogradski džez festival