Miley Cyrus  Mario Testino Photoshoot for V MagazineŠta je to rastužilo Miley Cyrus?

Miley Cyrus (20) ne želi da se sukobljava s posrnulom bivšom teen zvezdom Amandom Bynes.
Hannah Montana je ostala totalno kul na tviteraški napad Amande Bynes (27) u kojem je Miley nazvala ‘ružnom’.
Iako je želela da pomogne Amandi koja u poslednje vreme šokira javnost svojim problematičnim ponašanjem, verbalnim napadima na kolege i objavljivanjem svojih razgolićenih fotki, Miley se predomislila kad je i sama postala meta posrnule mlade glumice i pevačice koja ju je na twitteru opisala kao ružnu.
-Ne želim da se uvlačim u taj sukob i dolevati ulje na vatru. Zaista me je to rastužilo. Volela bih joj na neki način pomoći. A onda se pojavio taj njen post. Mislim da je iskoristila moje ime samo da bi privukla pažnju – rekla je Miley Cyrus.
Miley pak ima pametnijeg posla nego prepucavati se sa showbizz kolegicom. Ovih dana pomno doterana promoviše svoj povratnički singl ‘We Can’t Stop’, a izgleda bolje no ikada: svi hvale njenu vitku liniju koju je dovela do savršenstva. Ove godine će Miley objaviti četvrti album.
Premda se već neko vreme piše da je prekinula veridbu s Liamom, Miley to odbija da prizna.
Amanda Bynes, koja se proslavila u teen hitu Hairspray, preselila se u Njujork kako bi se bavila modnim dizajnom i hip hopom. Kako se priča, diskografska kuća Chinga Chang ponudiće joj ugovor.
-Jedva čekam da poslušate moj album. Veselim se i turneji – rekla je Amanda, čiji su prijatelji i porodica zabrinuti zbog njenog problematičnog ponašanja.
Miley nije prva osoba koju je Amanda proglasila ružnom. Na njenoj su se meti našli i Rihanna, Drake, Chrissy Teigen i Lance Bass. Ipak, Liama Hemswortha, Mileyinog verenika, nazvala je najlepšim muškarcem na svetu.

Povezana vest:  Počele pripreme za 62. Dragačevski sabor trubača