Modni vikend u Stadion Shopping CentruModni vikend u Stadion Shopping Centru

U Stadion šoping centru u period od 28 do 30. juna, od 10 do 22 sati biće organizovan festival ,,Dani unikata“, koji će okupiti više od 30. dizajnera na jednom mestu.
Svi ljubitelji unikata koji tokom vikend posete Stadion shopping centar će biti u prilici da vide kreacije talentovanih i odabranih dizajnera unikata. Leto je najbolji period da se osveži imidž , a umetnici će predstaviti najnovije kolekcije koje obiluju koloritom, originalnim dizajnom i fantastičnim materijalima.
Medaljoni od presovanog cveća ,,Sweet gems“ su pravi izbor za one koji vole vintage stil, nakit od satnih mehanizama ,,Jazz stempunk“ i ,,Winny nakit“ su hit sezone, elegantan nakit je sinonim za ,,MK style“, misteriozan glamur vam pruža ,,Lola nakit“ Fenomenalne torbe ,,Chic-a-Mota“ i kožne japanke ,,Lagami“su možda baš ono što vam treba da upotpunite vaš letnji look.
Ovakvim festivalima, Pero Art Centar nastavlja da podržava i afirmiše kreativne pojedince i njihove radinosti, stvarajući uslove za njihovu javnu prezentaciju. Posetite Stadion Shopping Centar i uživajte u modnim poslasticama.

Povezana vest:  VATRA I PAVEL 22. MAJA U MIKSER HOUSEU