Svi na pod - Zlatne spirale 2Grupa Svi na pod u emisiji Jelen Top 10

Ove nedelje u emisiji Jelen Top10 gosti će biti članovi benda Svi na pod. Sastav koji je svojevremeno pažnju najšire javnosti privukao kao dvostruki prvoplasirani bend na „Jelen Top 10″ listi sa pesmama „Bugi vugi“ i „Bez plana“, ali i kao bend sa najviše nedelja provedenih na listi, na radost brojnih fanova ponovo uživo nastupa u studiju!
Kao omaž na svoje početke bend će izvesti numere „Bugi Vugi“ i „Mladosti“ kao i aktuelan singl „Zlatne spirale“. Poznati po žanrovskoj raznolikosti, energičnim nastupima, preciznom zvuku i odličnoj atmosferi koju prave na koncertima, pažnju domaće javnosti Svi na pod osvojili su kontinuiranim uspehom, neobičnim spotovima, ali pre svega velikim brojem nastupa širom Srbije i regiona.
Bojana Vunturišević, vokal i lider benda, kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem otkriva da je aktuelan spot, inače treći po redu u proteklih šest meseci, za singl „Zlatne spirale“, naišao na odlične reakcije publike. Od mlade i talentovane frontmenke benda saznaćemo i da su članovi ovog sastava avanturisti kada je muzički izraz u pitanju kao i da punom parom rade na novom albumu.
„Susrećemo se sa uspesima, ali bilo je tu i padova“, priseća se Bojana i skromno dodaje da se navikavaju na status regionalnih zvezda. Na opasku voditelja da se na sceni i u spotovima ponaša kao glumica Bojana kaže: „Svaka pevačica bi volela da je i glumica, a glumica pevačica“.
I ostali članovi benda saksofonista Jamal Al Kiswani, gitarista Ivan Mirković, basista Ivan Mihajlović, bubnjar Goran Milošević i producent benda Petar Rudić, doprinose neverovatnoj koncertnoj energiji, a delić nje osetićete ako i ove nedelje ostanete uz emisiju Jelen Top 10.
Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, nedelja, 23.10h
RTV Studio B, sreda 21h

Povezana vest:  Noć zvezda u “Fabrici”!