RW TOUR 2010   IMG 2443OSTAVITE PORUKU ZA ZID I UPOZNAJTE MUZIČKU LEGENDU RODŽERA VOTERSA

Ako je muzika Pink Floyda ostavila značajan trag u vašem životu i oduvek ste se divili Rodžeru Votersu, radio B92 i Kombank Arena nude vam jedinstvenu priliku da se susretnete lice u lice sa ovom legendom muzičke scene.
Jedan ZID biće srušen u Beogradu, 01.09. u Kombank Areni.
Šta biste vi napisali na njemu?! Šaljite nam vaše poruke za ZID na adresu [email protected]. Autori najoriginalnijih dobiće priliku da ih lično kažu Rodžeru Votersu! Iskoristite priliku da uđete iza scene trenutno najveće muzičko-scenske produkcije na svetu – THE WALL.
Ovo audio-vizuelno remek delo o otuđenju i transformaciji biće izvedeno u celini sa bendom i jedinstvenom umetničkom produkcijom u Kombank Areni. „The Wall“ je do sada prikazan 192 puta širom sveta pred više od 3.3 miliona obožavaoca čime se našao među najuspešnijim turnejama u istoriji roka.
Do sada, Rodžer Voters „The Wall“ turneja nosi sledeća priznanja:
The Wall je turneja sa najvišom zaradom u protekle tri godine – 2010, 2011 i 2012, prema godišnjoj ukupnoj zaradi objavljenoj u stručnim magazinima Pollstar i Billboard.
Na prestižnoj dodeli nagrada Pollstar Music Industry 2011 u Los Anđelesu za koje glasaju članovi iz muzičke industrije, „Roger Water – The Wall live“ osvojio je dva najviša priznanja za „Major Tour of the Year“ i „Most Creative Stage Production“.
I za 2012. The Wall ponovo osvaja titulu „Most Creative Stage Production“ i „Major Tour of the Year“
The Wall je nagrađen i za najpopularniji evropsku turneju godine od strane evropskih promotera na „International Live Music Conference“ u Londonu održanoj u martu, 2012. godine
Ulaznice za koncert u Srbiji, najjeftinije su na celoj turneji i kreću se od 3900 do 7500 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com, www.eventim.rs.

Povezana vest:  Mountain Music Fest ponovo na Divčibarama