lady lee katarLady Lee u Kataru snima spot za singl Hudini

Mlada pevačica Lady Lee (Lidija Popović) nakon završetka rada na drugom singlu „Hudini“ u studiju Marka Kona, zaputila se u Katar na snimanje spota.
Ova najbogatija zemlja na svetu ugostila ju je kako i dolikuje: pevačica je smeštena u predsedničkoj vili hotela Ritz Carlton i uživa u gostoprimstvu na svakom koraku
U spotu za pesmu „Hudini“ (muziku i tekst potpisuje Ana Stanić) Lady Lee će biti kao princeza iz 1001 noći, a i tretman koji joj pružaju domaćini je zaista kao za princezu. Ekipa hotela joj uvek stoji na raspolaganju i uvek su uz nju dok traju pripreme za snimanje.
– Deo spota cemo snimati pod vodom, ali i u pustinji. Za te potrebe napravljen je poseban kamp, a snimamo rano u zoru kad sunce zalazi i predveče kako bismo uhvatili njegov zalazak. Između snimanja traju pripreme, usavršavanje koreografije, šminkanje, i tada je jedino napornije, jer su temperature veoma visoke. Juče je bilo čak 45 stepeni – priča Lady Lee, koja je posebno oduševljena pozivom za nastup u klubu „Disco Crystal“ hotela „W Doha“, gde je izvela svoj prvi singl „Romeo“.
Lady Lee u Kataru ostaje pet dana, a nakon toga se vraća u Beograd gde je čeka montaža spota, premijera pesme i promocija.

Povezana vest:  Bisera otvara Scena fest u Inđiji