demi cover fashion

Još detalja iz traumatične prošlosti Demi Lovato

I dok se njena povratnička stvar ‘Heart Attack’ vrti na mnogim radio i TV stanicama, Demi se priprema za novu sezonu talent showa ‘The X Factor’.
Demi Lovato vratila se novim albumom nazvanim ‘Demi’, a u nedavnom intervjuu iskreno je progovorila o svojoj prošlosti.
Demi (20) kaže da je danas puno samopouzdanija nego pre, ali taj put nije bio lak.
Časopisu Fashion ispričala je kako još ima noćne more zbog vršnjaka zlostavljača.
-Tačno se sećam ružnih reči koje su mi govorili. Baš sam nedavno imala noćne more u kojima sam ponovno to proživljavala. Neverovatno je koliko to može uticati na vas. Samopouzdanje mi je bilo na nuli. Zbog toga sam se neko vreme bojala svojih vršnjakinja – kazala je Demi.
Demi se borila s zavisnošću, bipolarnim poremećajem, poremećajima u ishrani i samopovređivanjem, a otkrila je da je vrlo rano počela osećati prve znakove depresije – kada je imala samo sedam godina.
-Već tada bila sklona mračnim mislima – želela sam se ubiti. Svi znaju da sam proživljavala drame kao tinejdžerka, ali mnogi ne znaju da sam još kao dete pokazivala suicidalne sklonosti – rekla je ta bivša Disneyjeva zvezda koja će u avgustu proslaviti 21. rođendan.
Glumica i pevačica danas priznaje da nije bila iskrena prema samoj sebi.
-Nisam bila iskrena. Danju sam se pretvarala da sam uzor mladim devojkama, a noću sam divljala po klubovima – rekla je Demi, ali na sreću takav način života brzo joj je dosadio.
Demi se osvrnula i na kolegice koje se silno žele prikazati kao zločeste party devojke – Rihanna, Ke$ha i Miley Cyrus.
-Kad ste stalno u toj ludoj trci za zabavom, u jednom trenutku se morate zapitati od čega to bežite. Jer veća ste faca ako ne bežite od problema i hrabro se suočite s time! – smatra Demi koja će se ponovno pridružiti žiriju talent showa ‘The X Factor’.
Oduševljena je angažmanom u tom showu.
-Puno sam toga naučila. Postala sam saosećajnija prema drugima. Sad bolje razumem mlade muzičare. Publika ne vidi da sam ponekad i zaplakala s nekim takmičarima – rekla je.

Povezana vest:  Lady GaGa: Želim italijanskog donora sperme!