Selena Gomez  Dream Out Loud shootSelena Gomez još uvek voli Justina?

Noseći majicu bivšeg dečka Justina Biebera, američka glumica i pevačica Selena Gomez poslala mu je direktnu poruku da se želi vratiti u njegovo naručje!
-Selena je znala da će Justin to videti i ona nije osvetoljubiva osoba te ga sigurno nije htela povrediti – naglasio je izvor za HollywoodLife.com te dodao kako je poznaje i da mu je sigurno time htela poslati poruku.
-Ona nije osoba koja će napraviti prvi korak i nazvati ga, ali ako on na neki način dopre do nje, uzeće slušalicu i nazvati ga.
Selenini prijatelji bili bi nezadovoljni kada bi se ponovno rasplamsala ljubav i smatraju kako joj treba odmor od Justina pa ulažu velike napore da je drže zaposlenom, kako bi što manje razmišljala o bivšem dečku.
Stručnjaci kažu da je Selena nosila Justinovu majicu zato što ga još voli. S obzirom na prirodu para, uopšte nije iznenađujuće to što Selena još nije prebolela Justina.
-Ona ga još voli – naglasila je stručnjakinja za veze, dr. Gilda Carle, koja vodi emisiju ’30-seconds Therapist’ na ‘Today Showu’ te dodala:
– Kada ona ne bi imala interes proveriti ima li još uvek šanse između njih dvoje, ne bi ni nosila njegovu majicu, već bi je spalila!’
Selena sigurno ima pun ormar prelepe odeće i mogla je obući bilo šta, ali zašto je od svih ponuđenih stvari odabrala baš Justinovu majicu? Dr. Carle istaknula je kako je očigledno htela da vidi kakva će biti Justinova reakcija.
-Ona nije spremna reći mu ‘Stalo mi je do tebe’ ili ‘Još uvek nešto osećam prema tebi’, ali oblačenje njegove majice je poput guranja prsta u vodu da proveri je li voda vruća ili hladna – objasnila je dr. Carle.
Psihijatar dr. Carole Lieberman se složila sa svime i dodala: – Selena Gomez je očigledno još uvek zatreskana u Justina Biebera.

Povezana vest:  Rijana najavila energičniji album