justin-bieber-selena-gomez-norway
Šta se to ponovo dešava između Selene i Justina?
 
Mediji ovih dana nagađaju da su se teen zvezde Justin Bieber i Selena Gomez pomirile a neki izvori tvrde da oni samo žele da ostanu prijatelji. Špekulacije da su opet zajedno podstakla je zajednička slika na Instagramu povodom Dana nezavisnosti. Ipak, neki izvori kažu da to ne znači da su mlade zvezde prozvane zajedničkim nazivom Jelenaopet zajedno.
 -Oni samo pokušavaju da ostanu u prijateljskim odnosima – rekao je jedan izvor. 
Predstavnici za medije Justina Biebera i Selene Gomez, za sada su bez komentara. Par je raskinuo u novembru 2012., a od tada se stalno šuška o pomirli. 
Justin se trenutno nalazi na severnoameričkoj turneji, a posle kratkog predaha u drugom delu godine nastavlja s turnejom u Aziji, Južnoj Americi i Australiji.  
Sel takođe velikom turnejom promoviše novi album ‘Stars Dance’ koja počinje idućeg meseca.
 Vest da su Sel i Biebs možda opet zajedno, uznemirila je njene prijatelje koji misle da je njena veza s Justinom nezdrava i ne žele da je gledaju kako se pati posle još jednog raskida. 
-Prekidi i mirenja stalno se izmjenjuju, a ona u svemu tome pati – kažu Selenini prijatelji kojima se Justin nikada nije previše sviđao. Žale što se ponovno pomirila s njim i strahuju za njezino emotivno stanje.
Povezana vest:  Jelena Karlešuša konačno u Beogradskoj arena