Justin Selena Enjoying

Justin Bieber izazvao novi skandal!

Kanadaskoj teen zvezdi Justinu Bieberu ide od ruke da upada u nevolje. Iako nema još 21 godinu i po strogim američkim zakonima ne sme da pije alkohol, procurele su slike na kojima maloletni pevač pije na partyju povodom Dana nezavisnosti.
Na fotografijama se jasno vidi Biebs s flašom piva, a među gostima na tom događaju bila je i njegova voljena Selena, a o njihovom susretu smo već pisali. Američki mediji pišu kako je žurka podsetila na scene iz njenog filma Spring Breakers, ali Selena nije viđena da konzumira alkohol. Kako je ranije objavljeno, Sel i Justin su se pomirili, ali pod uslovima omiljene teen kraljice. 
Prošlog vikenda je kanadski teen star imao incident u jednom klubu u Ohaju. Justin je napao DJ-a jer ga je ovaj fotografisao, a ne bi ni smeo da bude u klubu budući da ima tek 19 godina, a klub je bio za one iznad 21 godine. 
Bieberovi telohranitelji odmah su uzeli DJ-jev mobilni i tražili slike u njemu jer su mislili da je fotografisao Justina. U jednom je trenutku došao i Biebs i vređao i pljunuo DJ-a! 
To je samo jedan u nizu Bieberovih incidenata: u martu se sukobio sa komšijama, a nedavno je i urinirao u kantu u jednom restoranu i psovao Billa Clintona. Mediji već naveliko pišu da je Justinu slava udarila u glavu i da bi mogao da se pridruži mnogim posrnulim mladim zvezdama poput Lindsay Lohan ili Amande Bynes.

Povezana vest:  Zoe Kida održala svoj prvi solistički koncert u Botaničkoj bašti