tortured soul flyer 1Tortured Soul konačno u Beogradu

Poznati soulful house trio, Tortured Soul, nastupiće uz podršku Staropramena, u petak 19.7. na Summer Stage BitefArtCafé-a na Kalemegdanu od 21:30.
Za ovu njujoršku senzaciju kažu da predstavlja budućnost house muzike!
Bend čine tri muzičara koji u zajednički projekat unose naizgled nespojive muzičke elemente. Kombinuju staro i novo, soul, jazz, funk, pop, house… Stvarali su pod uticajem Prince, Heatwave i Kool & The Gang, unoseći individualne karakteristke sva tri člana benda.
Tortured soul ne pokušavaju namerno da promene logiku electronik dens muzike svojim muzičkim umećem, ali su živi dokaz da se ova muzika može osloboditi iz DJ pulta i preneti na LIVE svirku.
Sada već poznati na svim kontinetima, Tortured Soul učestvuju na najpoznatijim svetskim festivalima i dobijaju pohvale umetnika kao što su Barry Manilow i Lanny Kravitz.
Zanimljivo je da se njihova muzika koristi kao soundtrek u buticima širom sveta, kao što su Gap, American Eagle Outfitters i Hollister.
Karte se mogu kupiti svaki dan u Summer Stage BitefArtCafe klubu od 8-22h. cena je 700 dinara za donji deo kluba i 1000 dinara za gornji deo.

Povezana vest:  Džesi Džej: Nekad znam da preteram sa šminkom