TG CollectiveDžezeri bratime Radnički i West Bromwich

Članovi sastava TG Collective iz Velike Britanije koji je planiran da ove godine otvori program na River stejdžu (posvećen Šabanu Bajramoviću) – izrazili su želju da u subotu, 17. avgusta na stadionu Čair prisustvuju utakmici između Radničkog i Partizana koja se igra u sklopu drugog kola Super lige Srbije. Tako će se dva najpoznatija niška brenda: Radnički u sportu i Nišville u kulturi, prvi put zajednički predstaviti kao domaćini.
Direktor Nišvila Ivan Blagojević kaže da je od vođe ovog benda Sema Slejtera dobio mail u kojem se, osim detalja vezanih za nastupe, diskretno raspitivao da li će moći da kupe nekoliko ulaznica za ovu utakmicu, pa da se iz toga rodila ideja o saradnji dva najpoznatija niška brenda: Radničkog u sportu i Nišvila u kulturi.
– Iskreno rečeno ni mi u Nišvilu nismo znali da Radnički tog dana igra sa Partizanom, ali se Sem, inače pasionirani navijač West Bromwich Albiona – kako se sam deklarisao, očigledno dobro obavestio putem interneta. Uzgred, u mejlovima je čak i stavio „kvačice“ na Č i Š, a u kasnijoj prepisci zaključili smo i da zna za uspehe Radničkog u kupu UEFA tokom osamdesetih, i izrazio nadu da će se niški klub, poput njegovog West Broma, posle godina krize vratiti na stazu stare slave. Pošto je reč o mladom čoveku, čak je i naglasio da je West Brom tokom većeg dela njegovog života „balansirao“ izmedju Premijer lige i Prve divizije.
– Naravno, nastavlja direktor Nišvila, vođa benda TG Collective je naglasio da veoma ceni Ivanovića, Nastasića, Vidića i Kolarova koji sada igraju u Premijer ligi, i nije propustio da se našali prisećajući se vremena kada je za Aston Vilu, lokalnog rivala West Broma igrao Savo Milošević koji je, iako nesumnjivo veliki igrač, bio poznat i po mnogim propuštenim šansama. Obećali smo mu da će Nišville kupiti karte za „jug“ – među najvatrenije navijače Radničkog, za ceo bend, na šta je Sem oduševljeno konstatovao da će to biti jedan od najznačajnijih trenutaka turneje po Srbiji – a mi se nadamo da će to biti dobra spona ne samo za povezivanje navijačkih grupa Radničkog i West Bromwicha, već i za konkretnu saradnju klubova koje oni podržavaju – zaključuje direktor Nišvilla Ivan Blagojević.

Povezana vest:  Mark Entoni podneo zahtev za razvod od Dženifer Lopez