Liam GallagherLijam Galager ima još jedno dete sa njujorškom novinarkom?

Njujorški tabloidi juče su identifikovali novinarku Lizu Gorbani kao ženu koja je pred sudom tvrdila da je muzičar Lijam Galager otac njene ćerke.
Gorbani, 39, imala je aferu sa nekadašnjim frontmenom grupe „Osasis“ pošto ga je intervjuisala za „Njujork tajms“ 2010. godine, pišu „Njujork post“ i „Njujork dejli njuz“.
Afera je rezultirala rođenjem devojčice koja sada ima sedam meseci a DNK rezultati potvrdili su da je Galager, 40, otac, pišu listovi.
Gorbani je navodno zatražila od Galagera da pruži finansijsku podršku za dete u parnici zatvorenoj za javnost koja se vodi pred porodičnim sudom na Menhetnu.
Galager je oženjen bivšom članicom grupe „All Saints“ Nikol Apelton sa kojom ima jednog sina. Galager ima i ćerku koja je rezultat afere koju je imao dok je bio oženjen glumicom Petsi Kensit a ima i sina sa Kensitovom, piše AFP.
Njegov portparol odbio je da komentariše pisanja njujorških listova a ceo slučaj mogao bi da se završi javnim suđenjem ukoliko obe strane mirno ne reše problem na porodičnom sudu.

Povezana vest:  Robi Vilijams želi mnogo dece