miley-cyrus-11Miley Cyrus: Ne brinem se hoću li izgubiti deo fanova

Miley Cyrus napravila je veliki pomak od svoga prethodnog imidža slatke devojčice i teen idola.
Svojim je najnovijim spotom We Can’t Stop prepunim kontroverznih prizora i golotinje podigla prilično veliku medijsku prašinu. Ali 20-godišnju glumicu i pevačicu ne brine hoće li zbog tog slobodnijeg imidža izgubiti deo najmlađih fanova.
-Snimala sam ‘Hannah Montana’ pet godina, a sad je došlo vreme da krenem dalje. Svako mora da radi nešto što mu i nije toliko drago kako bi došao do onoga što želi. Meni je ta serija omogućila mnogo toga i sad mogu nastaviti ići za svojim snovima – rekla je Miley, prenosi FemaleFirst.
Iako se mnogima ne sviđa njena transformacija u još jednu zločestu showbizz devojku, Nicki Minaj je nedavno nahvalila Miley te joj se tako indirektno zahvalila što je bivša teen zvezda baš nju navela kao svoju inspiraciju.
-Miley izgleda fantastično u novom spotu. Sviđa mi se njen novi look. Posebno njena kratka frizura. Treba imati hrabrosti za takvo nešto – rekla je 30-godišnja reperka. Inače, Miley je morala da cenzuriše neke scene iz videospota u pojedinim zemljama.
-MTV UK mi je poslao čak 18 zahteva za promenom scena iz spota – rekla je.
Mileyin dugoočekivani album izlazi do kraja ove godine, a mlada muzičarka je izjavila kako bi u budućnosti najradije sarađivala s Jay-Z-jem, muzičkim mogulom i Beyonceinim suprugom.

Povezana vest:  Papaya potvrdila epitet mediteranskog party centra