Justin-Bieber-2013Ko ne može da smisli Justina Biebera?

Taylor Swift nije nimalo oduševljena što su njena najbolja drugarica Selena Gomez i Justin Bieber ponovno zajedno.
Plavokosa country pop pevačica smatra da će Sel opet biti slomljena srca jer Justin nije dobar izbor za nju. Selena je 22.jula napunila 21 godinu te zakazala veliki rođendanski party, ali Taylor čak misli da izbegne žurku zbog Justina Biebera, ako on bude tamo.
-Taylor je već počela da priprema teren pričom da ima jako puno posla za vikend. Ali zapravo ne želi da bude na partyju ako se pojavi i Justin Bieber – piše hollywoodlife.com.
Taylor i Selena prijateljice su godinama i redovno u intervjuima ističu koliko su jedna drugoj podrška.
-Upoznala sam Taylor kad je imala 18 kad je objavila album ‘Fearless’. Nikad nisam upoznala nekoga ko je toliko slavan, a ujedno i toliko skroman! – rekla je Selena jednom prilikom.
Disneyeva princeza svoj veliki dan proslavila je s prijateljicama na večeri, a među uzvanicama je bila i njena kolegica iz filma ‘Spring Breakers’ Ashley Benson te mlada glumica Lily Collins (‘Mirror, Mirror’). Sel je otkrila da je prvi put za svoj rođendan probala alkohol budući da je sad punoletna po američkim zakonima. A pravi party zakazan je za ovaj vikend.
-Planiramo se dobro zabaviti! To je veliki dan. Pozvala sam porodicu i prijatelje – rekla je Selena koja u avgustu kreće na turneju na kojoj promoviše svoj novi album ‘Stars Dance’.

Povezana vest:  Mirko Luković promovisao album ‘’ Gola Voda’’