KyodaiRED BULL MUSIC ACADEMY STAGE NA TERRANEO FESTIVALU

Red Bull Music Academy je svetska muzička platforma koja okuplja najraznovrsnije muzičare, instrumentaliste, producente i DJ-eve. Kroz radionice, festivale i ceo niz programa, Red Bull Music Academy već 15 godina putuje svetom i predstavlja talentovane izvođače koji svakodnevno pomeraju granice i poništavaju sve žanrovske podele.
S istim ciljem, Red Bull Music Academy će od 7. do 9. avgusta publici Terraneo festivala pružiti muzički užitak pod vodstvom renomiranih imena svetske elektronske scene. Izvođači iz SAD-a, Španije, Kazahstana, Velike Britanije, Novog Zelanda, Švedske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine doneće u Šibenik raznovrsnost zvukova i nove načine shvatanja i predstavljanja muzike.
Pozornica pod otvorenim nebom sa izuzetnim vizualnim ugođajima biće savršena kulisa u kombinaciji sa izvođačima koji će sa publikom podeliti pregršt novih i starih materijala.
Tokimonsta, američka producentkinja, na Terraneu će predstaviti svoj novi album „Half Shadows“ na kojem se kao gosti pojavljuju Andreya Triana, Jesse Boykins III, MNDR, Kool Keith i drugi, a spoj različitih smerova prisutnih na albumu Tokimonstu čine prepoznatljivom i originalnom.
Jesse Boykins III svojim vokalnim sposobnostima odavno je osvojio publiku saradnjama s Melo-X, Syd da Kid i Machinedrumom, a pre izlaska novog albuma „Love Apparatus“, koji će biti objavljen u bliskoj budućnosti, Jesse je izdao EP na kojem se nalaze obrade Drakea, Coldplaya i Rapturea.
Kyodai je španski dvojac koji čine dva brata, složni i ujedinjeni da publiku drže rasplesanom celu noć. „Music Rises Up“, s gostujućim vokalom Stee Downesa, novi je singl koji bez sumnje važi za jednog od najboljih letnjih hitova ove sezone. Energični live nastup projekta Kyodai nezaobilazan je ovog leta na Red Bull Music Academy pozornici.

Povezana vest:  “Kad se Mocart probudi posle rejv žurke” - Tasovac u emisiji Studio