Take the crown tour 2013 1ROBI VILIJAMS U BEOGRADU!

Samo u bioskopu Cineplexx Delta City posetioci će imati prilike da uživaju u „live“ prenosu koncerta Robija Vilijamsa koji je zakazan 20. avgusta od 19:50h. U okviru turneje „Take the crown“, britanski pop pevač će posetiti glavni grad Letonije i pevati za publiku u bioskopu Cineplexx i na stadionu u Talinu.
Robi Vilijam je britanski muzičar i pevač, karijeru je započeo kao član popularnog boy’s benda Take That, ali je najveću popularnost postigao kao samostalni izvođač. Posle nekoliko ranih tinejdžerskih godina u grupi Take That, usledila je Robijeva samostalna karijera s velikim dostignućima, obaranjima rekorda kao i turnejama i koncertima koji su mu osigurali reputaciju izvođača sa najboljim nastupima uživo i velikim tiražima albuma. Posle vrlo uspešnih samostalnih albuma, iznenadio je javnost privremenim okupljanjem grupe Take That, snimanjem njihovog albuma Progress (2010) i turnejom (2011) koja je bila najveća turneja u britanskoj istoriji.
Poznati pevač je u junu krenuo na turneju nakon što je izdao deveti album „Take the crown“ u novembru 2012. godine. Posle čak sedam godina odmora od turneja, odmah nakon prvog koncerta u Dablinu koji je održan pred 65.000 obožavaoca, mediji su okarakterisali „Take the crown“ kao najbolju ikada.
Doživite najveći muzički spektakl ove godine, uživajte u udobnosti klimatizovanih prostorija bioskopa Cineplexx uz vrhunsku sliku i zvuk i poslušajte najveće hitove popularnog pevača uživo, jer je ovo koncert koji mora da se doživi.
Karte su u prodaji i možete ih kupiti po ceni od 1.200 dinara. Broj mesta je ograničen.
Više informacija na sajtu www.cineplexx.rs .

Povezana vest:  Divljan traži pevača za gej narodnjak