zvonko bogdanPočeo Bir fest na Ušću u Beogradu

Nastupom Zvonka Bogdana, Masima Savića, Ramba Amadeusa i grupa „Belgrade Blues Factory“, „Bad Copy“ i „Sunshine“ večeras je na Ušću počeo Belgrade Beer Fest.

masimo savic 8Jedna od najposećenijih manifestacija u Srbiji trajaće do 18. avgusta i ove godine posetiocima će se predstaviti više od 50 pivskih brendova.
Najavljeno je i učešće mnogobrojnih muzičara i bendova – od „Atomskog skloništa“ i „Riblje čorbe“, preko Bajage i instruktora, „Dece loših muzičara“ do „Dubioza kolektiva“ i kultog sastava „Boney M“, koji će poslednjeg dana festivala izvesti čuvene hitove poput „Daddy Cool“, „Sunny“, „Rasputin“…
Policija je saopštila da će i ove godine obezbediti dovoljan broj službenika kako u uniformi tako i u civilu. Tokom trajanja festivala biće izmenjen red vožnji autobusa a oko 200 radnika Gradske čistoće brinuće o ogradjenom prostoru festivala.
Kompanija „Hajneken“ u saradnji sa GSP-om Beograd obezbedila je četiri vanredne autobuske linije koje će besplatno prevoziti sve posetioce Beer Fest-a do ključnih tačaka u Beogradu – Trg Republike, Slavija, Glavna železnička stanica, Novi Beograd.
Tokom pet dana trajanja festivala autobusi će na navedenim relacijama saobraćati u intervalu od 30 minuta počev od 23.30 sati pa sve do zore.
Ulaz na ovu manifestaciju, kao i svake godine biće besplatan.

Povezana vest:  Rundek kod spomenika Šabanu najavljuje Nišvil

PHOTO: ATAIMAGES