dubioza kolktivBELGRADE BEER FEST 2013
Dubioza kolektiv podigla prašinu na Beer festu!

Treći dan festivala protekao je u odličnoj atmosferi, uz više od 100 000 posetilaca, a veče je svakako obeležio nastup grupe Dubioza Kolektiv..
Muzički program trećeg dana otvorio je nastup beogradskog sastava Rok Bulevar i novosadskog Branimir i neprijatelji. Nešto pre 20 sati prvi put na Belgrade Beer Festu publika je imala priliku da čuje Bjesove, posle kojih su usledi nastupi Kerbera, The Dibidus i Babe. Nastupi glavnih zvezda večeri počeli su od ponoći, kada su na scenu stupili Dubioza kolektiv, a program će zatvoriti haus muzika, Pookie feat. Bojana Stamenov i gosti iz Velike Britanije, The Shapeshifters feat. Jenna G.
Svi posetioci festivala koji koriste gradski prevoz, moći će da se prevezu besplatnim linijama koje su obezbedili Heineken kompanija i GSP Beograd. Autobusi sa ovih linija kreću svake večeri od 23.30 na svakih sat vremena ka Slaviji, Trgu Republike, Glavnoj železničkoj stanici i Opštini Novi Beograd. Tačna mesta stajališta, i vreme polaska autobusa nalaze se na sajtu belgradebeerfest.com.

Povezana vest:  Koncert za vanzemaljce 11. decembra

PHOTO: ATAIMAGES

{vsig}DUBIOZA_KOLEKTIV{/vsig}