Take the crown tour 2013 1Prenos koncerta Robija Vilijamsa u bioskopu Cineplexx

U bioskopu „Cineplexx Delta City“ sutra će svi zainteresovani imati prilike da uživaju u živom prenosu koncerta Robija Vilijamsa u Talinu, Estonija, u okviru turneje „Take the crown“.
Britanski pop pevač je jedan od začetnika same ideje uživo emitovanja koncerta u bioskopima, pošto su njegova dva prethodna koncerta sa „BBC Electric Proms“ događaja 2009. godine emitovana u 250 bioskopskih dvorana širom 23 zemlje, čime je postavljen Ginisov rekord u to vreme.
„Dvočasovnu zabavu, prema kritikama stručnjaka najboljeg ‘live’ pevača današnjice će imati priliku da pogledaju samo posetioci bioskopa Cineplexx Delta City. Želeli smo da omogućimo svim obožavaocima Robija Vilijamsa u Srbiji da poslušaju najveći muzižki spektal godine u okviru ‘Take the crown’ turneje i da iskuse nezaboravni provod uz vrhunsko ozvučenje i sliku?, izjavila je Aleksandra Garić iz Cineplexx-a.
Vilijams će sutra nastupiti na stadionu u Talinu kapaciteta od 70.000 ljudi i svim njegovim fanovima na stadionu, kao i u bioskopskih salama će predstaviti svoje najveće hitove kao što su „Bodies“, „Angels“ …
Karte su u prodaji i svi zainteresovani ih mogu kupiti po ceni od 1.200 dinara, a broj mesta je ograničen.

Povezana vest:  "Proces snimanja" iz vizure rokenrol legend, besplatnu muzičku radionicu vode: Nebojša Antonijević Anton i Vlada Negovanović