Pattie Mallette KissesPattie Mallette: Kad vam deca dođu do određenih godina, morate ih pustiti da se brinu sami za sebe

Čak je i majka Justina Biebera skeptična oko njegovih odluka i poteza u poslednje vreme, ali mora da se pomiri s tim da njen mali odrasta.
-Kad vam deca dođu do određenih godina, morate ih pustiti da se brinu sami za sebe. Njegov život je bio moj život, a sad ga moram pustiti da se osamostali. Ali teško je ne kontrolisati poteze čak i odraslog deteta – rekla je mama Pattie Mallette za People.
-Mnogi ljudi misle da zatvaram oči na stvari i poteze koje Justin čini u poslednje vreme. Ja znam ko je moj sin i ne slažem se sa svime što čini, ali ne trebam to da delim sa svima. On je moj sin, ali ja ne želim biti ona vrsta majke koja stalno govori o svojoj deci i njihovom ponašanju – dodala je mama Bieber.
-Svi se roditelji brinu. Svaki dan ga zovem i šaljem mu poruke. Svakako želim znati sve što radi i kroz što prolazi, zato izvlačim iz njega koliko god on želi da podeli sa mnom – zaključila je Justinova mama.

Povezana vest:  Šakiri nagrada Harvarda