sevdah baby 5SevdahBABY u Jelen Top 10

Ove nedelje gosti emisije Jelen Top 10 su Djixx i Milan iz grupe SevdahBABY. Povod za njihovo gostovanje je nedavno objavljen spot za pesmu „Ti mi se tako sviđaš“. Još jedna obrada ovog benda, ovoga puta hita iz 80-tih – „Špiritus“ grupe Jakarta. Idejni tvorac benda SevdahBABY, Milan Stanković i pevačica Đurđina Radić Djixx, koja ima glavnu ulogu u ovom videu, kao i u ostalim spotovima grupe, podsetiće gledaoce, kroz razgovor sa Jugoslavom, na svoje stare hitove, između ostalih „3poljupca“, „Ljubi me brzo žurim“, „Najbolja pesma“ itd.
Šta o obradama misli Djixx, a šta Milan, koji smatra da je balkanski sevdah isto što i američki blues, i zašto je u njihovoj muzici često mešanje elemenata balkanske muzičke tradicije i savremene elektronske muzike, otkrijte u našoj emisiji. Saznajte još i koji su im koncertni planovi, kada izlaze nove pesme i spotovi, na domaćem ali i inostranom tržištu.
Pored razgovora sa gostima, pogledajte i ove nedelje kako su se vaše omiljene numere pozicionirale na Jelen Top 10 listi. Udobno se smestite kraj malih ekrana i osvežite dozom pravog rokenrola!

Povezana vest:  Najprodavaniji singlovi i albumi u Velikoj Britaniji

Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
RTS1, 25. avgust, nedelja, 00.15 h
RTV Studio B, 28. Avgust, sreda 21h