Nina Nesbitt

Jednodnevni festival „Vibes“ sutra u Kombank areni

Jednodnevni muzički festival „Vibes“ na kome će nastupiti popularne mlade pevačice Sela Sju i Nina Nesbit i domaća grupa „SevdahBABY“, biće održan sutra u Kombank areni.
Prva na scenu izlazi Nina Nesbit u 20 časova, Sju bi trebalo da počne koncert oko 21.15, a „Sevdah Baby“ u 22.45 sati.
Sju, mlada nada svetske muzičke scene, koju mnogi poistovećuju sa Lorin Hil, Ejmi Vajnahaus, Adel, Dafi i predviđaju joj sjajnu karijeru, nastupiće sa petočlanim bendom.
Svet je osvojila jednim albumom. Njene pesme „Raggamuffin“, „Crazy Vibes“, kao i „This World“, koju je jedan od najpoznatijih svetskih brendova slatkissa odmah uvrstio u reklamu svog proizvoda, bile su na svim top listima.
Odmah po pojavljivanju, 2011. godine nagrađena je prestižnim priznanjima „European Border Breakers Award“ i „Grand prix Constantin“, a magazin „Rolling Stone“ imenovao je za jednu od najkvalitetnijih novih pojava na muzičkoj sceni 2012.
Ovo je odlična godina i za Ninu Nesbit, pevačicu i kompozitorku koja je tek napunila 19 godina.
Objavljivanje singla „Stay Out“ u aprilu doneo joj je blizu 10 miliona pregleda na „Youtube“ i „Vevo“ kanalima, kao i visoki rang na britanskim top listama.
Trenutno radi na svom debi albumu sa čuvenim producentom Džejkom Goslingom koji je zaslužan za uspeh popularnog tinejdž benda „One Direction“.
Organizatori festivala „Vibes“ Kombank arena, „Sky Music“ i TV Pink, odlučili su da povodom početka sskolske godine, poklone svim đacima i studentima besplatne ulaznice.
Za sve ostale posetioce cena ulaznice je jedinstvena i iznosi 1.950 dinara.

Povezana vest:  MTV dodeljuje prestižnu nagradu Missy Elliott