Selah Sue 3 c Cedric Viollet

Sela Sju i Nina Nesbiti nastupile u Kombank areni

Mlade pevačice Sela Sju i Nina Nesbit nastupile su sinoć u Kombank areni, u okviru jednodnevnog muzičkog festivala „Vibes“, a spisak izvođača upotpunila je domaća grupa „SevdahBABY“.
Dve u svetu popularne pevačice privukle su pažnju i mladih Beograđana, a organizatori su odlučili da srednjoškolcima i studentima poklone ulaznice, tako da je u Areni večeras bilo oko 5.000 ljudi.
Prva na scenu izašla je Nesbit. Odlično raspoloženi posetioci sjurili su se odmah sa tribina u parter.
Svirajući gitaru, Nesbit je poletno prelazila sa pesme na pesmu, najavivši tako novi album koji priprema.
Glasom i brzim melodijama oduševila je posetioce kojih je iz minuta u minut bilo sve više u Areni.
Singl „Stay Out“, objavljen u aprilu, Nesbit je doneo blizu 10 miliona pregleda na „Youtube“ i „Vevo“ kanalima, kao i visoki rang na britanskim top listama.
Šarmantna pevačica i kompozitorka, koja je tek napunila 19 godina, predstavila je srpskoj publici i pesmu koju je napisala pre samo nekoliko dana.
Posle sat vremena, na sceni ju je zamenila Sju, koju mnogi poistovećuju sa Lorin Hil, Ejmi Vajnahaus, Adel, Dafi i predviđaju joj sjajnu karijeru.
Uz binu tiskale su se devojčice koje su frizurama i odećom imitirale svoju novu zvezdu.
Sju je u pratnji petočlanog benda izvela numere „Raggamuffin“, „Crazy Vibes“, „This World“, a publika je burnim rekacijama pokazala da zna hitove sa inostranih top lista.
Dobitnica prestižnih priznanja „European Border Breakers Award“ i „Grand prix Constantin“, po oceni magazina „Rolling Stone“ jedna od najkvalitetnijih novih pojava na muzičkoj sceni 2012. svirala je gitaru, pevala, zahvaljivala na srpskom, pa je čak produžila nastup i vratila se na bis, iznenađena odličnim reakcijama prisutnih.
Posebno ju je fasciniralo što Beograđani znaju njenu pesmu „This World“, poznatu i iz reklame za „Kinder Bueno“.
Festival „Vibes“ organizovali su Kombank arena, „Sky Music“ i TV Pink sa željom da i u buduće predstave srpskoj publici nove nade svetske muzičke scene.

Povezana vest:  Beti Đorđević & Trio na Zidiću DOB