VayaConDios1 -DannyWillem

Skromni zahtevi grupe „Vaya Con Dios“

Zahtevi belgijske grupe „Vaya Con Dios“, uoči nastupa 12. oktobra u Kombank areni, skromni su i usmereni ka tome da se osećaju prijatno u srpskoj prestonici i da publici pruže što bolji doživljaj na koncertu, saopštili su danas organizatori.
Bend će odsesti u jednom od najluksuznijih domaćih hotela – „Metropolu“, poznatom po tome što je ugostio brojne svetske zvezde. 
Međutim, to ne znači da su njihovi zahtevi „zvezdani“. Naprotiv. Pevačica Dani Klajn zahteva jednostavnu sobu za nepušače, mirnu i tihu, i ukoliko je moguće sa lepim pogledom.
„Molimo vas, ne pokušavajte da nam udovoljite velikim apartmanima. Dani će se u njemu osećati izgubljeno. Normalna hotelska soba je sasvim dovoljna“, navedeno je u dopisu menadžmenta benda.
Prijatan ambijent i kućna atmosfera važni su i u bekstejdžu Kombank arene, gde će bend boraviti neposredno pre koncerta. 
Od organizatora koncerta zahtevane su posebne prostorije za Klajn, kao i za muzičare koji sa njom nastupaju, a u njima bi trebalo da se nađu zavese, vedre biljke i cveće, lampe?
Klajn je izrazila želju da ponovo uživa u srpskim specijalitetima, pošto se tokom ranijih gostovanja u Srbiji oduševila domaćom hranom. 
Ovoga puta njen izbor su domaći sirevi i mesne prerađevine, kao i kvalitetno srpsko crno vino. 
Zamolila je i za brojeve provereno dobrih restorana sa lokalnom kuhinjom koji se nalaze u blizini hotela i Arene, kako bi dodatno mogla da uživa u srpskoj hrani.
Kao jedina žena u bendu, i glavna akterka cele „Vaya Con Dios“ priče, Klajn zahteva kontrolu nad svim segmentima koncerta. 
Na svoj zahtev biće uključena u sve aspekte nastupa, kako muzičke, tako i tehničke prirode, ne bi li bila sigurna da će je publika u Srbiji, poslednji put u ovom sastavu, čuti u najboljem izdanju.
Zanimljivo je i to da su organizatori koncerta zamoljeni da nakon nastupa „Vaya Con Dios“ ne organizuju dodatne zabave u Areni, kako bi publika mogla da ode kući na miru, noseći najlepše uspomene na poslednje izvođenje čuvenih hitova „Nah Neh Nah“, „Just a Friend of Mine“, „Johnny“, „Don?t You Cry For Louie“, „Puerto Rico“.
Beogradski koncert sastava „Vaya Con Dios“, u okviru njihove oproštajne turneje, organizuje produkcija „Playlive“, a početak koncerta zakazan je za 21 čas.
Poslednji kontingent karata od sutra je u prodaji po cenama: 4.200 i 3.700 dinara za sedenje (parter), 1.900 dinara za stajanje (parter), dok za mesta za sedenje na tribinama treba izdvojiti 2.500, 2.700 i 2.900 dinara.

Povezana vest:  U2 prošle godine zaradio 130 miliona dolara