tvoje lice zvuci poznatoTvoje lice zvuči poznato konačno počinje!

Spektakl u najavi! Baš ti rečima PRVA TV najavljuje muzičko-takmičarki šou „Tvoje lice zvuči poznato“ kakav do sada niste imalo prilike da vidite na malim ekranima!
Ana Kokić, Goca Tržan, Snežana Babić Sneki, Tamara Dragičević, Sara Jovanović, Boris Milivojević, Nenad Knežević Knez, Đorđe Miljenović – Wikluh Sky, Željko Šašić i Aleksa Jelić – ovo su imena VIP imitatora spektakularanog muzičkog šoua kakav do sada niste videli!
Poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri u sastavu: Katarina Radivojević, Dragana Mirković, Marija Mihajlović i Ivan Ivanović. U zemljama u kojima se prikazivao format (Your face sounds familiar) postao je apsolutni hit!Za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika već se sabiraju poeni iz emisije u emisiju na osnovu kojih se rangiraju od prvog do poslednjeg sve do polufinalne emsije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.
U tehničko-produkcijskom smislu, ovo je veoma zahtevan format koji će gledaoce oduševiti fantastičnim i neverovatnim transformacijama takmičara o kojima će brinuti čitav tim profesionalaca, počev od koreografa, stilista pa sve vrhunskih maskera i šminkera. Šou je osvojio publiku širom sveta, emituje se u Kini, Rusiji, Ukrajini, Italiji, Turskoj, Grčkoj, Estoniji, a ove godine prikazivaće se u SAD, Velikoj Britaniji i Srbiji. Takmiči se 10 poznatih ličnosti, a žiri broji četiri člana.

Povezana vest:  Poslušajte novi singl "Monster" benda Paramore

U KRATKIM CRTAMA:
– Ovo je šou u kojem učestvuju poznati – VIP žiri i VIP takmičari
– Svi takmičari moraju da znaju da pevaju
– Svaki učesnik u svakoj epizodi mora da imitira drugu muzičku zvezdu, nema ponavljanja. Izazov postaje sve veći kada budu pevali na stranom jeziku, imitirali osobu drugog pola ili druge starosne grupe
– Peva se uživo
– Nema eliminacija. Takmičari učestvuju i u narednim epizodama
– Poeni se sabiraju svake nedelje na osnovu kojih se vrši rangiranje takmičara sve do polufinala

Povezana vest:  Vodeći DJ magazin: EXIT je puno više od festivala, to je kultura za sebe!

Nastup takmičara ocenjuju:
1. Žiri
2. Publika
3. Ostali takmičari

Ko su voditelji?

Kroz pripreme učesnika, od šminkernice, preko plesne dvorane pa sve do studija i bine na kojoj će se boriti za pobedu, vodiće nas zanimljiv voditeljski tandem Marija Kilibarda i Petar Strugar.
Iako već ima iskustva u vođenju muzičkih šou programa, lepa voditeljka Marija Kilibarda kaže da je ovo još jedan veliki izazov za nju imajući u vidu specifičnost programa.
-Obožavam energiju koja se oseća kada radim nešto ovako veliko i drugačije u odnosu na sve ostalo. Mislim da je pravi blagoslov i profesionalni izazov kada ti se pruži mogućnosti da radiš jednu od najspektakularnijih emisija na ovim prostorima. Divno je sarađivati sa ljudima koji su godinama u šou biznisu, a našli su se među našim takmičarima. Zadovoljstvo je veće jer se poznajemo od ranije. Veoma je zabavno i zanimljivo, naročito to što ćemo učesnike, glumce i pevače videti u potpuno drugačijem izdanju. Videćemo kako devojke imitiraju muškarce i kako se momci snalaze na štiklama i sve to uz sjajne plesne koreografije koje su nezaobilazne u nastupima svetskih zvezda. Naporno vežbamo i pripremamo se za veliki spektakl tako da jedva čekam reakciju publike nakon prve epizode – rekla je Marija.

Povezana vest:  NINA BADRIĆ, 14. FEBRUARA U POZORiŠTU NA TERAZIJAMA – “LJUBAVNA PRIčA”