Vila Filozofina Jelen Top 10Julianna Boroš alijas Vila Filozofina, Milutin Petrović i Zdenko Kolar gosti emisije Jelen Top 10

Muzičari koji se probijaju i osvajaju tržište uvek su rado viđeni na bini Jelen Top 10. Tako će gledaoci u novoj emisiji moći da čuju devojku koja svojim glasovnim mogućnostima osvaja publiku i kritiku, a nedavno je promovisala prvi album. Julianna Boroš poznatija kao Vila Filozofina, autorka svih teksova i muzike pesama koje izvodi, je inače svestrani interpretaor različitih muzičkih žanrova – jazza, r&b-a, soula i rock’n’rolla. Pojavom i glasom koji pleni kao i dosadašnjim rezultatima svakako je zaslužila da se pojavi u emisiji Jelen Top 10 paraleno sa izlaskom debi albuma. Julianna ističe da je album plod dugogodišnjeg rada, života sa muzikom i u muzici, i da je to samo deo i izbor iz materijala koji je godinama nastajao.
U istoj emisiji gosti će biti i članovi grupe „Eldorado“- Zdenko Kolar i Milutin Petrović. Bivši član grupe „Idoli“ i reditelj kultnih filmova predstavili su spot za pesmu „Puž“ koja će se naći na prvom albumu ovog benda. U razgovoru sa Jugoslavom Pantelićem, članovi nove grupe na muzičkom nebu, objasnili su orginalne priče o nastanku benda, njegovom imenu, kao i samoj pesmi „Puž“ koja atmosferom podseća da su „Eldorado“ napravili muzičari koji su bili mladi krajem sedamdesetih i početkom osamdesetih.
Pored zanimljivih gostiju i nastupa na sceni Jelen Top 10 i ove nedelje pogledajte pregled nastupa i spotova kroz aktuelnu top listu.
Emisija se emituje 20. oktobar posle Dnevnika3 na RTS1 i 23. oktobar od 22.30h na Studio B.

Povezana vest:  MY BLOODY VALENTINE, AZEALIA BANKS, CALEXICO I THE BOTS PRVA POTVRĐENA IMENA OVOGODIŠNJEG TERRANEO FESTIVALA!