avril-lavigne-we-day-concertDa li je Avril Lavigne trudna?

Kanadski su se tabloidi raspisali o tome da omiljena kanadska pevačica Avril Lavigne (29) čeka svoje prvo dete!
Navodno je sumnju podstaknuo njin look na nedavnom festivalu ‘We Day’ u Vankoveru jer je Avril koja inače ne izlazi iz uskih majica, za tu priliku obukla široku tuniku modernog kariranog uzorka. Kanadski su se mediji odmah počeli da spekulišu da Lavigne možda skriva trudnički stomak. Supruga frontmena kanadskog benda Nickelback, Chada Kroegera, oduševila je publiku izvođenjem svojih najvećih hitova, ali njen je outfit izazvao tračeve da čeka svoje prvo dete.
Ulje na vatru tim glasinama dolila je i vest da je Avril viđena na večeri sa svojim suprugom, a gostima koji su se tamo zatekli nije promaklo da pop punk princeza nije nazdravljala vinom, već običnom vodom.
Pevačica je odbila da komentariše medijska nagađanja.
Inače, na novom Avrilinom albumu koji izlazi u novembru i zove se jednostavno ‘Avril Lavigne’ nalazi se i pesma ‘Let Me Go’, duet s 38-godišnjim suprugom Chadom.
-Uživala sam dok sam radila s Chadom na novom albumu. Jedva sam čekala da se probudim i odem u studio – rekla je Avril istaknuvši da se zaljubila u Chada za vreme snimanja tog albuma.
Album nazvan ‘Avril Lavigne’ izlazi 4. novembra, a na njemu se nalazi 13 pesama, uključujući letnji hit ‘Here’s To Never Growing Up’.

Povezana vest:  Specijalni gost Nova Festivala i Centra za kulturnu dekontaminaciju BRATKO BIBIČ – LEGENDA EX YU AVANGARDE