MoondanceMoondance obeležavaju deceniju rada novim albumom

Kvartet Moondance, sastavljen od istaknutih instrumentalista i predvođen frontmenom Nebojšom Milutinovićem, deset godina od osnivanja i objave prvog albuma proslaviće novim studijskim izdanjem.
Moondance formiran je 2003., a iste godine objavili su i album prvenac „Između glave i srca“ pod etiketom izdavačke kuće PGP RTS. Po objavi albuma sastav iz Užica kontinuirano je nastupao svirajući autorske i pažljivo odabrane numere drugih izvođača širom regiona, a sada su odlučili da povodom desetogodišnjice objave novi album.
„Tačno deset godina je prošlo od našeg diskografskog prvenca. I dalje tvrdim da je to bila dobra ploča, ali… Sve je to iza nas. Ispred je novi album, zove se „Tell your boss to shut the fuck up!“ i uskoro će biti objavljen. Na njemu je, simbolično, deset pesama. U njima su emocije i iskustva četvorice ljudi koji vole život, prijateljstvo, hrabrost, ljubav i, iznad svega, muziku. Ako nam verujete, preslušajte ga.“, izjavio je Milutinović, koga je javnost upoznala u prvom serijalu kultne emisije 3K DUR u kome je stigao do super finala.
Za razliku od albuma „Između glave i srca“ na kome je većina pesama na maternjem jeziku na „Tell your boss to shut the fuck up!“ samo jedna će biti na srpskom dok su ostale devet na engleskom. Najavni singl „Failed“ uskoro će biti objavljen, a potom će biti dostupan ceo album.

Povezana vest:  Koncertna proslava Marčelovog rođendana u Bitefartkafeu