Bogdan i JugoslavBogdan Obradović teniski reket zamenio gitarom u emisiji Jelen Top 10

Novu emisiju Jelen Top 10 obeležiće gostovanje Bogdana Obradovića, selektora Davis Cup reperezentacije Srbije i beogradskog power pop benda „Lutke“.
Široj javnosti poznat kao teniski stručnjak i trener u periodu najvećeg uspaha domaćeg tenisa, predstaviće se publici emisije Jelen Top 10 kao veliki zaljubljenik u muziku i gitare. Svoju ljubav prema rok muzici stekao je odrastajući u novobeogradskim blokovima i družeći se sa legendarnim muzičarima, pre svaga Lazarom Ristovskim. Bebek, Brega, Džoni Štulić, Riblja čorba samo su neki od muzičkih uzora teniskog stručnjaka koji, kako kaže, podjednako neguje ljubav prema muzici i tenisu. Svoju ljubav preneo je i na naše najbolje tenisere, pa je tako Janku i Novaku poklonio po jednu gitaru iz svoje bogate kolekcije. Šta misli o njihovom talentu za muziku, ali i potencijalima za nove vrhunske sportske rezultate, saznajte u emisiji u kojoj je selektor Obradović pripremio i muzičko iznenađenje.
Za nastup na Jelen Top 10 sceni ove nedelje zaduženi su članovi beogradskog sastava „Lutke“. Grupa koja se vratila na domaću scenu nakon kraće pauze, uživo će izvesti pesmu „Laku noć, draga“. Kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem podsetiće gledaoce na neke trenutke iz karijere i najaviti novo diskografsko izdanje „Spiralni snovi“.
Uz razgovore sa gostima pogledajte i kako izgleda nova Jelen Top 10 lista, kako su se plasirali noviteti, ko je na mestu broj jedan?
Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić
27. oktobar posle Dnevnika3 na RTS1 i 30. oktobar od 22.30h na Studio B

Povezana vest:  Džastin Biber u filmu o svom životu