LTJ_Bukem_i_MC_ConradOdložen nastup LTJ Bukema i MC Conrada u Novom Sadu za 8. maj
Večerašnji nastup LTJ Bukema i MC Conrada u klubu Amnesia odložen je zbog višednevnog obustavljanja avionskog saobraćaja u većem delu Evrope, koji je izazvao oblak pepela nastao nakon erupcije vulkana na Islandu. Organizatori su potvrdili da je novi datum njihovog nastupa u Novom Sadu 8. maj. Kupljene ulaznice, kao i sve ulaznice osvojene putem medija važiće za novi datum njihovog nastupa.
Večeras će u klubu Amnesia nastupiti najavljeni M Tech, Lemon, Rasheed i M2 (Burn DJ Team) sa specijalnim Drum and Bass setom, a ulaz će biti besplatan za sve posetioce.
Organizatori se svima izvinjavaju zbog neprijatnosti, koje su izazvane višom silom, naročito posetiocima koji su ka Novom Sadu danas krenuli iz drugih gradova. Londonski aerodrom  Heathrow sa koga je trebalo danas da polete zatvoren je do daljnjeg, a neizvesni su letovi sa tog, i mnogih evropskih aerodroma u narednih nekoliko dana. Sve informacije o novom nastupu LTJ Bukema i MC Conrada, kao i informacije o ulaznicama posetioci mogu dobiti putem e-maila: [email protected],  kao i putem broja telefona 060 2223423.
Povezana vest:  Haris Džinović u IDEI