Natalie-Cole

DIVA SVETSKE MUZIČKE SCENE NATALIE COLE SUTRA U DOMU SINDIKATA

Dobitnica više Grammy nagrada, kćerka legendarnog džez i pop umetnika Nat King Colea, Natalie Cole dolazi u Beograd danas, u ponedeljak, 4. novembra
Na sutrašnjem koncertu, 5. novembra, koji će se održati u Domu sindikata, Natalie Cole izvešće pesme sa najnovijeg albuma „“En Español.“ Inspirisana očevim izvođenjem latino pesama, obradila je 12 pesama tako da će se na koncertu čuti „Bésame Mucho,“ „Quizás, Quizás, Quizás,“ „Mañana de Carnaval“ ali i „This Will Be (An Everlasting Love)“, „I’ve Got Love on My Mind“ kao i pesma svih vremena „Unforgettable.“
Natalie Cole dolazi sa 10 muzičara.
Ulaznice kupljene za Kombank Arenu važiće i za Dom sindikata uz prethodnu zamenu ulaznica na blagajni Doma sindikata. Zamena ulaznica vršiće se na dan događaja na blagajni Doma sindikata. Takođe, sve kupce ulaznica za kategoriju parter gold prilikom zamene ulaznice na blagajni Doma sindikata, čekaće prigodni pokloni.
Za koncert u Domu sindikata, uvodi se i kategorija ulaznica od 2000 dinara tako da su u prodaji ulaznice po cenama od 2000, 2500, 2900, 3500 i 4500 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs
Natalie Cole započela je karijeru početkom sedamdesetih. Od 1976. do 2009. osvojila je devet Grammy nagrada, uključujući i za najboljeg ženskog R&B izvođača („This Will Be,“ 1976), album godine (Unforgettable…With Love, 1992) i najbolji tradicionalni vokalni pop album (Still Unforgettable, 2009).
Uporedo je gradila i glumačku karijeru i do sada ima više od 300 pojavljivanja među kojima su i uloge u popularnim serijama „Law and Order“ i „Touched by an Angel“, filmovima „Lily in Winter“ i „Always Outnumbered“ sa Laurence Fishburneom kao i učešća u najpoznatijim talk show programima Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres i Larry Kinga.
Autobiografski film „Livin’ for Love: the Natalie Cole Story,“ snimljen je 2001. godine. Film je nastao prema autobigrafiji „Angel on My Sholder“ gde je Natalie detaljno opisala njenu borbu da se izvuče iz zavisnosti narkoticima. Za ovaj film, nagrađena je NAACP priznanjem.
Druge memoare objavila je 2010. godine pod nazivom „Love Brought Me Back“, tešku ispovest o čekanju na transplataciju bubrega i o gubitku sestre.

Povezana vest:  Ukrajinska DJ dama Nastia po prvi put nastupa u Barutani, krajem juna