Laura WhitmoreLouise Roe i Laura Whitmore vas vode kroz emisiju „2013 MTV EMA RED CARPET SHOW“

„2013 MTV EMA Red Carpet Show“ biće događaj koji ne smete da propustite jer je MTV danas objavio da će prve dve nagrade biti dodeljene upravo na crvenom tepihu! Koji izvođač ima najstrastvenije fanove, otkriće reper i producent Dizzee Rascal, a saznaće se i pobednik u potpuno novoj kategoriji Best look. Sponzor Red Carpet showa i Best look kategorije je essence.
Emisija „2013 MTV EMA Red Carpet Show“, uz međunarodnu ekipu voditelja koju čine Louise Roe i Laura Whitmore, počeće u nedelju, 10. novembra, u 20:00 i gledaocima će pružiti detaljan uvid u sve događaje koji će prethoditi samoj dodeli, uključujući intervjue s najvećim izvođačima i zvezdama koji će se okupiti u Amsterdamu da bi se zabavili na jedinstvenom MTV-jevom događaju.
Glumac RJ Mitte, koji se proslavio u ulozi Walta Jr. u jednoj od najhvaljenijih serija svih vremena – Braking Bad, pridružuje se spisku već najavljenih prezentera. Mitte trenutno igra u seriji Switched at Birth.
„2013 MTV EMA“ prenosiće se uživo iz amsterdamske dvorane Ziggo Dome u nedelju 10. novembra, u 21:00, samo na MTV kanalu! Sponzor prenosa dodele je Raiffeisen banka.
Miley Cyrus, Robin Thicke, Bruno Mars, Kings of Leon, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, Icona Pop, The Killers i Katy Perry spremni su da nastupe na „2013 MTV EMA,“ dok će zvanični MC večeri biti Redfoo iz dua LMFAO, voditeljka iz backstage je Ariana Grande, a specijalni gost biće Ron Burgundy iz filma Anchorman 2 kog tumači legenda komedije Will Ferrell. Jared Leto, Bridgit Mendler, Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten i Colton Haynes pojaviće se u ulozi prezentera.
Justin Timberlake i Macklemore & Ryan Lewis su ove godine u vodstvu sa po pet nominacija za „2013 MTV EMA“, dok se Miley Cyrus, Lady Gaga, Justin Bieber i Robin Thicke takmiče za po četiri nagrade. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop i One Direction nominovani su za po tri nagrade. Izvođači sa po dve nominacije za EMA su Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris i Iggy Azalea.
Za svoje favorite u svim kategorijama možete da glasate na mtvema.com.

Povezana vest:  Veliki beogradski koncert Eve Braun u subotu 17. Decembar u Domu omladine