Marinela Djogani

Đoganijeva ćerka u X Faktoru!

Dvoje dece poznatih ličnosti okušaće svoju sreću u novoj epizodi „X Faktora“. Prvo ime koje je produkcija otkrila je Marinela Đogani, ćerka Đoleta i Slađe Đogani!
Usijana atmosfera što se „X Faktora“ tiče ne jenjava! Novi promo video koji je dospeo u javnost najavljuje i učešće dece poznatih ličnosti u novoj epozodi! Kristina se obratila takmičaru, koji se ne vidi baš najbolje na ovom snimku, rečima: „Kao ćerka poznatog tate moram da pitam da li ti to u ovom trenutku odmaže ili pomaže?“
I ljubavni par našao se na sceni X Faktora! Emina se ovoga puta malo zbunila i iskreno nasmejala publiku: „Baš lepo izgledate: pevačica i fudbaler.. ups rukometaš“. Njen komentar je izazvao smeh i kod same pop zvezde, ali i kod publike! Kiki i Željko su nastavili ocenjivanje kandidata svojim stilom, ne štedevši reči. Kiki je iskreno rekao takmičaru da je njegova interpretacije zvučala kao boks meč, dok je Željko imao utisak da takmičar još nije ni mutirao.
Ova uzbudljiva epizoda je na programu je u utorak, 21:15 na tv Pink, a nakon „X faktora“ gledaoci će uživati u još jednoj emisiji koja prati ovaj veliki svetski šou, „X star“. Gost Une Senić biće sjajan Bora Đorđević koji će u svom stilu komentarisati dosadašnje takmičare i nemilosrdni X Faktor žiri.

Povezana vest:  Izmene trasa linija javnog prevoza tokom Bir festa