Verzija2Koncertima u Valjevu i Nišu počinje turneja „Power 3×2“

Pre mesec dana najavljena zajednička turneja bendova Deliverance Inc. i Verzija 2 startuje koncertima u Valjevu (15. novembra) i Nišu (16. novembra).
Beogradska grupa Verzija 2, u čijoj postavi su Miloš Marković, Aleksandra Marković i Dejan Nikolić, i Deliverance Inc. iz Niša u sastavu Dejan Najdanović Najda, Vladan Božilović i Milan Stanimirović, udružili su snage u nameri da zajedničkom turnejom nazvanom „Power 3×2“ promovišu svoja hvaljena diskografska izdanja.
Ideja je da oba sastava, uz povremene gostujuće grupe, izvode isključivo autorsku muziku, te će Verzija 2 svirati pesme sa albuma „Probudi me“, a Deliverance Inc. numere sa svog prvenca.
„Power 3×2“ turneja startuje koncertom u valjevskom klubu Kebac u petak, 15. novembra. Ulaz je besplatan, a početak koncerta je u 22.30h.
Dan posle Valjeva ova dva sastava u kojima se nalaze poznata imena domaće i regionalne scene nastupiće u Nišu, a mesto održavanja koncerta je klub Juridicum. Ulaznice za niški koncert, na kome će se pridružiti i ovogodišnji pobednici Zaječarske gitarijade, bend Mud Factory, u vidu specijalnih gostiju koji će otvoriti nastup, mogu se kupiti u samom klubu, Music House-u i Vintage shop-u po ceni od 300 dinara.
Uskoro se očekuju novi spisak gradova kroz koje će protutnjati „Power 3×2“.

Povezana vest:  Zbog Taylor Swift fanovi 1D rasprodaju karte za koncerte