GOBLINI omot

Goblini u Novom Sadu predstavljaju novi album

Pank-rok sastav Goblini promovisaće sutra pred novosadskom publikom novi album „Roba s greškom“ u klubu Kvoter (The Quarter), saopšteno je danas. Album „Roba s greškom“ zvanično je objavljen danas, a članovi Goblina će na novosadskoj promociji potpisivati CD-ove, družiti se i fotografisati sa fanovima, saopštila je izdavačka kuća Long plej (Play). 
-Nadam se da će ljudi pronaći sebe u ovom albumu, pošto bi mi to bilo mnogo draže nego da im se svidi. Album nije predviđen za ‘svideti se’, nego za ‘pronaći se’ u svim tim temama o kojima pričamo – rekao je pevač benda Branko Golubović Golub. 
Novi album Goblini su objavili nakon 14 godina pauze i prethodnog „Re-Contra“ (1999), jer su 2001. godine prestali sa radom, uglavnom zbog odlaska pevača u humanitarne misije u Avganistan, Pakistan i druge zemlje. Goblini su se ponovo okupili 2010. godine, od kada su nastupali na većim festivalima i koncertima širom zemlje i regiona. 
-Rad na albumu u situaciji u kojoj su Goblini, gde pevač živi van Srbije, bio je prilično naporan i trebalo je naći načine i inovacije, pri čemu se naročito zahvaljujemo najnovijim tehnologijama 21. veka, kako bi se sve ovo izguralo do kraja – dodao je Golubović. 
Povodom izlaska novog albuma bend je pokrenuo redizajnirani zvanični sajt www.goblini.com, a najavljen je i novi spot za pesmu „Deca iz komšiluka“. Druženje sa novosađanima počenje sutra u 12 sati u klubu Kvoter. 

Povezana vest:  Novi džez festival u Cetinjskoj