inmusica 2013Ulaznice za ranoranioce za INmusic festival u prodaji još samo do srede, 13. novembra

Pripreme za INmusic 2014 i slaganje novog festivalskog line upa već je odavno u toku, a deveto izdanje INmusic festivala održat će se od 23. do 25. juna 2014. godine na Jarunu. Tako su za sve one „rane ptičice“ ili ranoranioce koji žele svoje ulaznice za sledeće izdanje INmusica imati u džepu što pre, pripremljene ulaznice za ranoranioce koje vrede za sve dane održavanja festivala po posebnoj ceni od samo 210 kuna! Ulaznice za ranoranioce se u ograničenim količinama prodaju još samo do srede, 13. novembra (uključujući 13. novembar) i to isključivo putem sisema Entrio. Festival će se održati u već standardnom trodnevnom izdanju, odnosno uključivat će nulti dan i dva redovna dana festivala.
Ove smo godine na INmusic festivalu mogli pogledati sjajne aktualne i legendarne izvođače poput Arctic Monkeysa koji su nastupili i na ovogodišnjem Glastonbury festivalu kao jedni od glavnih izvođača te neuništive Stoogese sa Iggyem, koji su ponovo pokazali zašto spadaju u najznačajnije predstavnike savremene muzke. Basement Jaxx rasplesali su publiku Main Stagea zadnjeg dana festivala, dok su nam Editorsi pružili emocionalni nastup uz sjajne Bloc Party koji su bili na poslednjoj turneji pre duže pauze. Između nastupa publika je mogla uživati u dodatnim festivalskim sadržajima kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice Tko pjeva zlo ne misli te Ko to tamo peva, mistična Šuma Striborova, ljudski džuboks te INteatar gde su nastupile glumačke legende Zijah Sokolović i Vilim Matula.
I ove je godine INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svetska festivala koja treba posetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svetskih festivala koje treba posetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dve godine za redom među 50 najboljih festivala u svetu te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala. Ako se prisetimo samo nekih od headlinera koji su protutnjali glavnom pozornicom INmusica proteklih godina jasno je i zašto se INmusic upisao na kartu festivala koje treba posetiti; Arctic Monkeys, New Order, Mando Diao, Franz Ferdinand, Nick Cave, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai…
Cena ulaznice je 210 kuna (u cenu su uključeni svi troškovi transakcije), a za kupovinu ulaznica za ranoranioce potrebno je samo kliknuti na Entrio i osigurati svoju ulaznicu za sledeće festivalsko izdanje!

Povezana vest:  MTV Push Artist za mesec maj je Bridgit Mendler