MVPDUPLA MTV PREMIJERA: MVP – NEKA KOŠTA KOL’KO KOŠTA & LAKA – GASOVI

MTV Premijera ovog ponedeljka, 18. novembra u 20:00, donosi čak dva nova spota: „Neka košta kol’ko košta“ beogradskog sastava MVP i spot za novu pesmu „Gasovi“ bosansko-hercegovačkog muzičara Lake.
Nakon singla „Zvezde“ koji je premijerno prikazan na regionalnom MTV kanalu, Bane Lalić i MVP snimili su još jedan sjajan spot, ovoga puta za pesmu „Neka košta kol’ko košta“. Spot je sniman u Španiji i u Beogradu, a ekipa iz benda je otkrila jednostavan način kako da se brzo „prebacite“ sa plaže u Španiji u park kod Ušća u Beogradu. O čemu se zapravo radi, gledaoci MTV kanala imaće šansu da vide već ovog ponedeljka, 18. novembra u 20:00. Režuju potpisuje Bane Lalić dok je kamerman i ovoga puta bio Igor Miljković, zaslužan za gotovo sve spotove sastava MVP. Jedan deo pesme otpevao je poznati hip hoper Ognjen Kostić Struka a u spotu se, (pored članova benda i nezaobilaznih lepotica u bikinijima) pojavljuje i frontmen sastava Neverne Bebe Milan Đurđević.
Nakon pauze od nešto više od godinu dana, Laka ima novi singl i sasvim novi spot za singl „Gasovi“! Kao što smo već navikli, Lakine pesme lepršaju između trenutno aktuelnih političkih tema, preko uvek aktuelne ljubavne i životne filozofije prikazane kroz prizmu satirične igre reči. Ipak, koliko god prepoznatljiv, Laka sa svakom novom pesmom i dalje uspeva da napravi iskorak napred. Ovog puta inspiracija je Lakin stav o Evropskoj Uniji. Produkciju video spota potpisuje reklamna agencija FABRIKA iz Sarajeva, režija: Salem Kapić-Kantardžić, direktor fotografije: Erol Zubčević, montaža: Antonio Ilić, kostim: Ina Arnautalić (JaJe), šminka: Maja Talović. Osim Lake i Mirele u spotu se pojavljuju i plesačice iz plesnog studia „Lucca dance“ iz Sarajeva.

Povezana vest:  "Les Tziganes Ivanovitch", čuveni izvođači ruske ciganske muzike