Gibonni album coverGibonnijev album najprodavaniji u Srbiji u oktobru

Novi dupli CD hrvatskog pevača Gibonnija najprodavaniji je album u Srbiji u oktobru mesecu, prema podacima Multi Dallas Music Shop-a!
Najpopularniji hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Gibonni objavio je ekskluzivni dupli album samo za teritoriju Srbije. Ovo specijalno izdanje sadrži album „20th Century Man“ sa novim pesmama na engleskom jeziku i „Live“ album, na kojem se nalazi 12 dobro poznatih hitova snimljenih na koncertima tokom „Mirakul“ i „Toleranca“ turneje. Album „Live“ sadrži pesme koje nikada pre nisu bile objavljene na nekom od Gibonnijevih live izdanja, osim dve numere koje su na ovom albumu urađene u potpuno novom aranžmanu. Ujedno, objavljivanje albuma „Live“ u Srbiji predstavlja svetsku premijeru ovog albuma i samo ovde može da se kupi u obliku duplog CD izdanja, zajedno sa novim albumom „20th Century Man“. Gibonni je napravio svoj prvi iskorak na inostranu muzičku scenu sa novim albumom ’20th Century Man’. Novi Gibonnijev album „20th Century Man“ je u potpunosti otpevan na engleskom jeziku i predstavlja iskorak na inostranu muzičku scenu i nalazi u prodaji kao duplo izdanje, zajedno sa albumom „Live“ na kojem se nalaze njegovi najveći hitovi snimljeni na koncertima u okviru „Mirakul“ turneje (2003) u Zagrebu i „Toleranca“ turneje (2010) u Puli, Zagrebu i Novom Sadu (2011). Dupli album „20th Century Man + Live“ naprodavaniji je album u Srbiji u oktobru, sudeći prema podacima Dallas Music Shop-a, a evo kako izgleda top lista najprodavanijih fizičkih izdanja:
1. Gibonni – 20 Century Man Live
2. Lena Kovačević – San
3. Feud – Svinjotaur
4. Frajle – Naš prvi album s putovanja
5. Vlado Georgiev – Daljina
6. Bilja Krstić – Izvorište
7. Bad Copy – Krigle
8. Overflow – Overflow & Miškina
9. Let 3 – Punjeta
10. Zoran Predin – Kosa boje srebra

Povezana vest:  Nova pesma i spot Irene Blagojević

Dupli „20th Century Man + Live“ album su izdali Terra Divina, zastupnik i distributer najboljih istarskih vina u Srbiji, i regionalni MTV kanal, a dostupan je u prodaji širom Srbije u Multi-Dallas Music Shopu i svim bolje opremljenim CD šopovima i knjižarama, benzinskim pumpama, Greenet kafeterijama, Delfi knjižarama i hipermarketima.