jarboli02Jarboli sutra u Zemunu, slede Podgorica, Nikšić, Užice i Požarevac

Jarboli najvaljuju drugi deo „Neophodne turneje 2013“. Prvi deo turneje s proleća ove godine je obuhvatio Gornji Milanovac, Niš, Kragujevac, Beograd, Suboticu, Novi Sad i Rumu.
Jesenji deo turneje počinje u Zemunu u petak 22. novembra u klubu Fest, a nastavlja se u Podgorici, Nikšiću, Užicu i Požarevcu.
Muzika Jarbola je raznovrsna i teška za etiketiranje, jer se oni ne ograničavaju na jedan već publiku vode kroz raznovrsne žanrove. Zato ćete na koncertu moći da čujete treskavi rokenrol blizak muzici šezdesetih, psihodelični rok, salve buntovne gitarske energije, sporije emotivne himne, ali i klupsku muziku zasnovanu na snažnom basu i bubnju. Ovakav autentičan pristup zasnovan na kompetentnom i ubedljivom sviranju, sve ređi u našoj muzici, uz snažne i aktuelne teksove obezbeđuje da Jarboli uspevaju da naprave vruću žurku na kojoj plešu čak i oni koji su samo želeli da popiju piće u pozadini. Svaki koncert Jarbola je moćna doza neposrednog rokenrol iskustva koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Snimak prolećnog koncerta iz Božidarca prikazan na MTV kanalu prošlog vikenda, verno predstavlja Jarbole uživo. Izvođenje pesme „Neizvesnost“ sa ovog koncerta poslednji je spot sa albuma „Zabava“, a Jarboli su se uveliko upustili u snimanje novih pesama, od kojih će se neke naći u repertoaru Jesenjeg dela turneje.
Datumi i mesta jesenjeg dela „Neophodne turneje 2013.“ su sledeći:
petak, 22. novembar, Zemun, klub Fest
ponedeljak, 25. novembar, Podgorica, Montenegro Pub
utorak, 26. novembar, Nikšić, Montenegro Pub
sreda, 27. novembar, Užice, GKC
subota, 30. novembar, Požarevac, klub KB

Povezana vest:  Exit od sledeće godine možda i u Budvi