One Direction-tourSutra je veliki ‘1D’ dan

Teen zvezde, One Direction, za svoje obožavatelje pripremili su u subotu, 23. novembra poseban ‘1D Day’ kada će svojim obožavateljima podariti poseban doživljaj, live streaming na kojem će ugostiti mnogobrojne zvezde.
Uz dva singla Best Song Ever i Story of My Life, biće to sjajna najava njihovog dugoočekivanog trećeg studijskog albuma Midnight Memories koji će u svetu krenutu u prodaju od ponedeljak, 25. novembra, prodaja u Srbiji kreće dan kasnije .
Staza prema vrhu u svetu muzike, već je dobro utabana i od slavne britansko-irske petorke smo navikli na samo najbolje i na najveće vrtoglave brojke koje ih čine jedinstvenim teen fenomenom. U samo tri godine su prodali više od 35 miliona albuma i broje čak 64 na broju 1! Na facebooku su privukli 22 miliona obožavatelja, a na twitteru ih prati 16 miliona obožavatelja. Samo u poslednjih nekoliko meseci posetili su 20 država i održali 100 koncerata!
Niz nagrada i pobeda nedavno su nastavili osvajanjem nagrade za najboljeg pop izvođača na dodeli MTV EMA Awards. Uz to njihov član Harry, proglašen je na istoj dodeli na najbolji look.
Novi album uključuje 14 pesama. Momci su se ovoga puta okušali i u suautorstvu na većini od 14 pesama.
-Ovaj album je za nas velika promena…Uvek smo želeli da pišemo više i uzbuđeni smo što ćemo vijeti što ljudi misle o našim pesmama. Mi rastemo i muzika raste s nama – rekao je Harry koji s ostatkom ekipe uživa u svakoj minuti.
U stvaranju novog albuma radili su s ekipom koju čine: Julian Bunetta (Olly Murs, Leona Lewis, JLS), Jamie Scott (Enrique Iglesias, JLS, Little Mix) i Jacknife Lee (Blur, Robbie Williams, Biffy Clyro), ali i s poznatim umetnicima, na primer: Tom Fletcher, Danny Jones, Dougie Poynter (McFly), Ryan Tedder (One Republic) i Gary Lightbody (Snow Patrol).
Nedavno su se publici predstavili i u filmu ‘This Is Us’ koji će u decembru biti objavljen i u prodaji na DVD-u!

Povezana vest:  Neverovatna Beth Hart u subotu stiže u Beograd