il divo arena 2012 (3)

Počela prodaja karata za koncert kvarteta Il Divo u Areni

Ulaznice za koncert vokalne grupe „Il Divo“ koji će održati 24. septembra u Komank Areni u okviru nove turneje u 2014. godini pod nazivom „Il Divo – A Musical Affair: najpopularnije pesme sa Brodveja uživo“ počele su na svim prodajnim mestima CS Eventima. Ulaznice po cenama od 3.500, 3.900, 4.500, 5.500, 5900, 7900 i 9900 dinara prodaju se na i na blagajnama Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs
Prva i najuspešnija klasično-pop grupa koja uspešno kombinuje različite muzičke stilove, „Il Divo“ primila je više od 160 zlatnih i platinastih priznanja za najprodavanije albume u više od 33 zemlje i ima četiri rekordne svetske turneje. 
Kvartet čine tenor Urs Buhler iz Švajcarske, bariton Karlos Marin iz Španije, pop pevač Sebastian Izambard iz Francuske i tenor David Miler iz SAD.
Posle uspešnih koncerata u njujorškom pozorištu „Marquis“ popularna crošover grupa obeležiće deset godina zajedničkog nastupanja novom svetskom turnejom 2014.godine na kojoj će najpopularnije pesme sa Brodveja uživo pevati u dvoranama širom sveta. U Kombank Areni nastupiće 24. septembra i ovo će biti treći nastup ovog popularnog kvarteta koji beogradska publika uvek sa nestrpljenjem iščekuje, istaknuto je u najavi.
Kvartet raskošnih operskih glasova koji je već dva puta oduševio nekoliko hiljada posetilaca u Kombank Areni na novoj turneji predstaviće šesti album „A Musical Affair“, prvu kompilaciju sa pesmama iz čuvenih brodvejskih mjuzikala.
Prvi put u svojoj karijeri, „Il Divo“ je nedavno nastupao na brodvejskoj pozornici izvodeći najpoznatije pesme iz brodvejskih mjuzikala sa albuma „A Musical Affair“ na njihov jedinstven, upečatljiv način.
Popularne i obožavane pesme iz brodvejskih mjuzikla kvartet izvodi u novim aranžmanima a u izvođenjima pridružuju im se i poznati brodvejski pevači. 
Povodom novog albuma, Urs Buhler iz „Il Divo“ izjavio je da je „bilo vrlo inspirišuće raditi na takvim legendarnim pesmama iz sveta brodvejskih mjuzikala za novi album i da su nestrpljivi da počnu da ih izvode u svom stilu pred fanovima širom sveta“. 

Povezana vest:  Požarevac: Za tri koncerta, medju kojima je i Joksimovićev 3,9 miliona dinara