severina 2012

Severina u rekordnom roku rasprodala Spaladium arenu

Severina je prva muzička zvezda koja je usjela rasprodati Splitsku Spaladium arenu do poslednjeg mesta. Prema rečima direktora arene, Renca Posinkovića, nikada u Splitu nije vladao ovakav interes za neki koncert kao za Severininu muzičko scensku bajku „Dobrodošao u klub“, iako su tamo svoje koncerte održavala najveća imena regionalne muzičke scene poput Zdravka Čolića, Đorđe Balaševića, Dine Merlina i mnogih drugih.
Turneja „Dobrodošao u klub“ je muzičko scenski spektakl u četiri čina, isprepleten vrhunskim scenskim nastupom velikog broja plesača, neverovatnim scenskim efektima i probranim Severininim hitovima. Kao I za svoje prethodne nastupe i za splitsku Arenu Severina je pripremila nešto posebno, pa tako ekipu koja sudeluje u stvaranju ove prekrasne priče čini čak 90 ljudi, dok je reditelj koncerta i celog spektakla priznati slovenački umetnik Tomaž Pandur.
Split tako može očekivati sve ono što je do sada imala priliku vijeti publika u Rijeci, Beogradu, Skopju, Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Dubrovniku, Varaždinu i Novom Sadu. Koncert u Splitu je zadnji concert u Hrvatskoj, po mnogima najspektakularnije regionalne turneje koju je do sada videlo preko 100 000 ljudi.
 Do kraja godine Severina će osim u Splitu, 06.12., nastupiti u: Frankfurtu, Mariboru, Črnomelju, Phorzheimu, a za kraj godine rezervisani su novogodišnji nastupi u hotelu Splendid, u Budvi, 31. decembra i 1.januara 2014. godine  te u Kotoru 2. januara.

Povezana vest:  Zdravko Čolić pevaće i na otvaranju Ljubičevskih konjičkih igara za 3,4 miliona dinara