milos bajatRorker iz „X Faktora“ o izjavi Željka Joksimovića: Ne osećam se kao šminker!

Nastup koji je izazvao dosta polemike je i nastup Miloša Bajata, eksentričnog rokera iz Novog Sada koji se, po želji sudija, publici predstavio pevajući čak dve pesme. Njegov nastup u „X Faktoru“ je oduševio većinu žirija, ali ne i Željka Joksimovića koji je izneo svoje mišljenje da je Bajat šminker i da nije dovoljno rokenrol. Za razliku od svojih kolega Joksimović je zamerio Milošu na izboru pesme: „Ne bih se složio sa svojim kolegama. Ti si super u tom nekom stilu, ali ako si već u roku, treba da budeš još više rok. Rok nema alternativu.“ – između ostalog rekao je „X Faktor“ sudija.
Miloš posle nastupa sabira utiske i kaže: „Iskreno, tek kada sam odgledao epizodu u kojoj je bila prikazana moja audicija čuo sam izjavu jednog od članova žirija da sam ja šminker. Ja se tako ne osećam i ljudi koji prate moj rad znaju da to i nisam, što se i dokazalo velikom podrškom po društvenim mrežama. Ako neko smatra da konkretno Nickelback i Billy Idol nisu dovoljno rokenrol to je njegov lični stav, ali ja se sa tim ne bih složio. Sve u svemu smatram da sam izabrao pesme koje su adekvatne i primerene za ovaj show, a da pri tom nisam odstupio od svojih principa i muzike koju volim, šlusam i stvaram.“- bio je iskren ovaj talentovani roker.
Kako će se Miloš Bajat pokazati u nastavku takmičenja videćemo već sledeće nedelje kada je na programu sledeća faza takmičenja „boot camp“, dok nas ovog utorka očekuje special epizoda sa audicija.
Uskoro sudije postaju mentori takmičarima, a od LIVE nastupa odluka o plasmanu u dalji tok takmičenja biće na gledaocima!
Pozivamo vas da se uključite dajući tokom special emisije predloge koji sudija bi trebalo da postane mentor za vašeg favorita koristeći oznaku „#predlazem @imeMentora za imeTakmičara“ na Facebook-u i Twitteru uz stantardno #XFactorAdria.

Povezana vest:  Umro poznati engleski pevač Blek