harry kendallHarry Styles stvarno u vezi s Kendall Jenner!?

Iako je nedavno tvrdio da nema devojuku, pevač One Directiona Harry Styles s Kendall Jenner, koja se bavi manekenstvom, proveo je noć u hotelskoj sobi
Njenu fotografiju ima na ekranu mobilnog telefona, a inbox mu je pun SMS-ova Kendall Jenner (18). Pevač Harry Styles (19) nedavno ju je odveo na večeru u restoran u Hollywoodu. Vikend su, nakon ukusne klope, proveli u hotelu Gansevoort u New Yorku, piše Daily Mail.
Boravak u SAD-u, gde je zbog promocije novog albuma benda, pevač je iskoristio za druženje s članicom porodice Kardashian-Jenner, poznatom po reality showu. Dok je s manekenkom izlazio iz hotela, okružile su ga obožavateljke. Jedna je pokušala da ga poljubi, a mlađa sestra Kim Kardashian je zbunjeno stajala iza njega. Ipak, popularni Britanac stao je i fotografisao se s dve napadne obožavateljke.
Par se jedva probio do Harryjeva crnog Range Rovera. Kendall je bila obučena u jednostavnu vojničku jaknu, bez šminke i s torbom Louis Vuitton preko ramena.
– Strasti se pojačavaju između njih. Vidi se da se Harry zainteresovao te namerava i dalje da dolazi k njoj – rekao je njegov prijatelj.

Povezana vest:  Seven That Spells na engleskoj turneji