demi-lovato-heart-attack-single

Demi Lovato ponosno može da kaže da je 2013. njena godina!

Knjiga Demi Lovato pod nazivom ‘Stay Strong: 365 Days A Year’ nalazi se na prvom mestu liste bestselera New York Timesa.
Dvadesetjednogodišnja bivša Disneyjeva zvezda napisala je zanimljivu knjigu teen saveta te se smestila na prvo mesto najprodavanijih izdanja u kategoriji ‘saveti, kako nešto napraviti i ostalo’.
Mada glumica i pevačica, koja se u mladosti borila s zavisnošću, samopovređivanjem i poremećajima u ishrani, kaže da joj je najteže bilo pronaći vremena za rad na knjizi. S inspiracijom pak, dodaje, nije imala problema.
-Prvo sam pisala putujući. Cele sam noći bila budna i pisala, tako da su prve verzije teksta bile prepuna mrlja od kafe – smeje se Demi. Simpatična članica žirija ‘The X Factora’ kaže da je i rok predaje rukopisa bio jako dobar motiv: – Imate dead line i morate ga poštovati – rekla je Demi Lovato, ove godine dobivši i epizodnu ulogu u seriji ‘Glee’.
Mlada zvezda poznata je i po svojim stalnim promenama boje kose.
-Najmanje kul stvar vezana uz tu moju opsesiju promenama boje kose je to što se bojim da će jednog dana početi da opada – rekla je Demi za HollywoodLife nakon što je postala ‘modrokosa’.

Povezana vest:  Koncert grupa Kristali, Zoster i Pips, Ćips & Videoclips